Evenementen-overig
  • Nieuwsbrief

Uitnodiging voor een seminar over groei-en investeringskansen in Duitsland voor Nederlandse organisaties.

Hannover Messe
Van 23 tot en met 27 april 2018 vindt de Hannover Messe plaats, een van de grootste industriële beurzen ter wereld. In 2017 was er voor de eerste keer ook een Holland IT & Smart Industry House op de Hannover Messe. Digitalisering en ICT-toepassingen zijn namelijk onlosmakelijk verbonden met een moderne (industriële) economie.

Om die reden heeft het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) de groeikansen en investeringsmogelijkheden voor het Nederlandse ICT-bedrijfsleven in een aantal Duitse sectoren in kaart gebracht: land- en tuinbouw, automotive, de maakindustrie, gezondheidszorg en infrastructuur.

Uit het onderzoek blijkt dat er voor Nederlandse ICT-bedrijven volop mogelijkheden zijn voor groei en investering in Duitsland. Er is met name een toenemende vraag naar kennis en kunde op de thema's Internet of Things, Cyber Security, Big Data, Software Robotics, Cloud en Blockchain. Nederlandse organisaties zijn kansrijk om in te spelen op deze ontwikkeling vanwege de innovatieve en concurrerende ICT sector, aldus het onderzoek. Nederlandse bedrijven hebben vaak al ICT-oplossingen op de plank liggen op technologische gebieden en domeinen. Dit biedt kansen voor samenwerking, toenemende export en kennisuitwisseling. 

Heeft u interesse om deze kansen te benutten in verschillende Duitse sectoren met Nederlandse ICT-oplossingen? En wilt u tijdens de middag uw zakelijke netwerk vergroten, geïnspireerd worden door enkele Duitse organisaties en informatie inwinnen over de activiteiten die het Ministerie van EZK in 2018 gaat organiseren om Nederlandse organisaties met ICT-oplossingen te stimuleren in zaken doen op de Duitse markt? Meld u dan aan voor het seminar over ICT marktkansen in Duitsland op donderdag 30 november 2017.

Klik hier voor meer informatie over het programma.

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box