Evenementen-overig
  • Nieuwsbrief

ASEAN
Als ondernemer bent u altijd op zoek naar interessante, nieuwe business opportunities. Op vrijdagmiddag 27 oktober vindt de vierde editie van de ASEAN Business Dialogue plaats, tijdens de bruisende Dutch Design Week in Eindhoven. Dit evenement biedt u praktische informatie over de economische mogelijkheden in de kansrijke ASEAN landen: Brunei, Cambodja, de Filipijnen, Indonesië, Laos, Maleisië, Myanmar, Singapore, Thailand en Vietnam. Overweegt u een stap naar de ASEAN regio? Dan helpt deelname aan dit event u bij het bepalen van de juiste strategie.

Exportspecialisaties
Bij ondernemerschap is het identificeren van nieuwe mogelijkheden van cruciaal belang. Brainport Eindhoven, Banning Legal & Tax en het Ministerie van Buitenlandse Zaken brengen u daarom graag op de hoogte van de kansen in de ASEAN. Met 600 miljoen inwoners en een gemiddelde economische groei van 5%, kent de ASEAN regio een snel groeiende middenklasse die uitgebreide exportkansen biedt voor Nederlandse bedrijven.

Tijdens de ASEAN Business Dialogue kunt u zich inschrijven voor experttafels waar in informele setting inhoudelijke thema’s worden behandeld en ervaringen worden gedeeld met betrekking tot expansie naar ASEAN landen. Per ronde worden in 50 minuten thema’s besproken. Daarnaast zijn de Nederlandse ambassades in de ASEAN landen deze middag beschikbaar om u aan te sluiten op hun lokale netwerk. Met de kennis en handvatten die u tijdens deze middag krijgt, kunnen u en uw medewerkers de volgende dag al aan de slag. 

Bijeenkomst gegevens
Datum: 27 oktober 2017
Tijd: 13.00 - 17.00 uur
Locatie: Evoluon, Noord Brabantlaan 1a, 5652 LA Eindhoven
Kosten: Deelname is gratis (bij now show zonder afmelding wordt 75 euro in rekening gebracht)
Aanmelden: Registratie wordt begin september geopend

Op korte termijn ontvangt u een uitnodiging met programma en mogelijkheid tot aanmelden.

BANNING Legal & tax
Brainport Eindhoven
Ministerie van Buitenlandse Zaken

ASEAN 2

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box