Evenementen-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

De volgende Business Club wordt momenteel gepland en zal plaatsvinden in april. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Desktop

De Business Club
De netwerkbijeenkomst, in 2016 opgericht in samenwerking met WK Automotive, is bedoeld voor AutomotiveNL leden om elkaar te leren kennen en business voor elkaar te genereren. Ongeveer zes keer per jaar wordt er bij één van de deelnemers een bijeenkomst georganiseerd van ongeveer 2 uur met aansluitend een lunch. 

Wilt u actief netwerken, zoeken naar nieuwe mogelijkheden, uw expertise delen en zorgen voor wederzijds succes? Schrijf u dan in via m.denissen@AutomotiveNL.com.

Let op: Om deel te mogen uitmaken van deze netwerkgroep is het vanzelfsprekend dat u lid bent van AutomotiveNL. Er mag per bedrijf één afgevaardigde deelnemen aan de bijeenkomsten, zodat we de groep beheersbaar kunnen maken. Leden van AutomotiveNL mogen een 'gast' meenemen die één keer mag aansluiten bij de netwerkbijeenkomst. Voor het bijwonen van meerdere bijeenkomsten moet het bedrijf eerst lid worden van AutomotiveNL.

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box