Evenementen-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

SAVE THE DATE

Car2car / car2infrastructure communication, vision systems, connectivity (5G, IoT, sensors),  autonomous driving; de betekenis van halfgeleiders voor huidige en toekomstige auto’s is enorm. Halfgeleiders zijn de bron van innovaties. Zij maken nu al meer dan 80% van alle nieuwe technologieën mogelijk. Zelfrijdende auto’s en de digitale koppeling van auto’s met hun omgeving zijn slechts twee actuele ontwikkelingen in de autowereld. Halfgeleiders staan aan de basis van deze trends. In auto’s zijn nu al tot wel 6000 halfgeleiders te vinden. In één halfgeleider zitten 500 miljoen of meer transistors. Een transistor is in feite een schakelaar die tot een miljard keer per seconde schakelt.

Automotive meets Semiconductors foto

AutomotiveNL organiseert samen met Business Cluster Semiconductors Nederland (BCS) op donderdag 28 september van ongeveer 13.00 - 18.00 uur een workshop over de ontwikkeling van halfgeleiders in de auto en welke ontwikkelingen we allemaal nog tegemoet kunnen zien. Twee sprekers uit de halfgeleiderindustrie spreken over de technologische ontwikkelingen in hun vakgebied in relatie tot de automotive industrie. Twee sprekers uit de automotive industrie praten over de uitdagingen voor de auto-industrie.

Deze workshop geeft u de mogelijkheid bedrijven te ontmoeten die actief zijn in de Automotive of Halfgeleider wereld. Daarnaast geeft het u een helder beeld van de ontwikkelingen t.a.v. automatisering van de auto, connectivity en de relatie van de auto tot de digitale wereld.

Programma
Het programma volgt z.s.m.

Kosten
Voor leden van AutomotiveNL en van het Business Cluster Semiconductors is de workshop gratis. Voor niet- leden bedraagt de entree € 75,-*

Vragen?
Jan Wouters (AutomotiveNL) j.wouters@automotivenl.com

Alvast aanmelden?
Klik hier

*U ontvangt na het evenement een factuur van AutomotiveNL.

 

Tags: MobilityVehicle
Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box

Ja, stuur mij AutomotiveNL nieuwsbrieven