Nieuws-overig
  • Nieuwsbrief

24 01 2019 04

VDL Groep en DAF Trucks hebben een nieuw 5-jarig contract afgesloten, waardoor de samenwerking tussen de beide Eindhovense technologiebedrijven wordt geïntensiveerd.

De overeenkomst behelst het over-en-weer leveren van onderdelen en componenten voor de productie van trucks en bussen, de gezamenlijke productie van vrachtwagens met een elektrische aandrijflijn en de vernieuwing van productie-installaties door VDL bij DAF.

Al sinds 1953 werken VDL en DAF Trucks intensief samen. Aanvankelijk nam DAF vooral stampwerk, puntlaswerk en regulier laswerk af bij VDL maar in de loop der jaren groeide het portfolio van producten en diensten. Zo levert VDL tegenwoordig onder meer motorsteunen, kabelgeleidingen, steunen voor assen en buisgeleiders voor uitlaten. DAF op zijn beurt levert aan VDL, 11- en 13-liter motoren voor bussen en touringcars, die hun weg over de hele wereld vinden. Het nieuwe contract – waarvan de waarde niet bekend wordt gemaakt – gaat uiteraard uit van de stijgende productie-aantallen van DAF en de expansie van VDL Bus.

Lees verder

Tags: Factory

Overig nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box