Nieuws-overig
  • Nieuwsbrief

27 02 2018 03

Mobile World Congress, Barcelona, 26 februari 2018 TomTom (TOM2) en Elektrobit (EB) gaan samenwerken aan de introductie en doorontwikkeling van een ​​Electronic Horizon-systeem voor bestuurdersassistentie en autonoom rijdende voertuigen, een combinatie van TomTom AutoStream en de EB robinos Predictor van Elektrobit.

TomTom AutoStream is een innovatief ‘Cloud to Car’ map delivery-systeem dat altijd de nieuwste kaartgegevens van de TomTom Cloud naar het voertuig streamt. De ‘EB robinos Predictor’ is een elektronische Horizon-oplossing. Voertuigen die de kaartgegevens van TomTom gebruiken, beschikken over zeer nauwkeurige en actuele informatie. De elektronische Horizon oplossing combineert deze kaartgegevens met informatie over de weg die voor de bestuurder ligt, en biedt voorspellende hulpfuncties. ​​Het Electronic Horizon-systeem biedt bestuurders een verdere verbetering van de veiligheid en het comfort bij autonoom rijden.

Willem Strijbosch, TomTom’s Head of Autonomous Driving: “Onze samenwerking met Elektrobit stelt ons in staat geautomatiseerde rijfuncties aan te drijven met de nieuwste high definition-kaart en tegelijkertijd de complexiteit en time-to-market voor onze klanten te verminderen.”

Lees verder

Tags: Mobility

Overig nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box