Nieuws-overig
  • Nieuwsbrief

Eindhoven, 30 juni 2017 - Technologiebedrijf Sioux heeft haar organisatie versterkt met een Raad van Commissarissen (RvC) met een rijke ervaring op het gebied van hightech en ondernemen. Deze raad zal de directie van Sioux bijstaan en adviseren op het gebied van strategie, innovatie en financiering. Op deze manier kan Sioux haar positie in de internationale markt verder waarborgen en versterken in het belang van haar opdrachtgevers en medewerkers.

Commissaris Henk Tappel brengt jaren aan ervaring met zich mee als directeur van hightech bedrijven als Bronkhorst High-Tech, en daarvoor Frencken Europe. Marc de Jong heeft een brede ervaring als ondernemer, directeur en adviseur bij diverse internationale bedrijven, zoals Philips en Phenom-World, en nu als CEO van LM Wind Power. Maarten Steinbuch legt tenslotte als hoogleraar aan de TU Eindhoven en expert in hightech systemen de link tussen Sioux en de innovaties van morgen.

Sioux Raad van CommissarissenSioux Raad van Commissarissen: Henk Tappel, Maarten Steinbuch en Marc de Jong (v.l.n.r.)

Hans Duisters, CEO van Sioux: “Wij zijn blij met een Raad van Commissarissen met zo’n schat aan ervaring. Zij houden ons en Sioux scherp. Daarnaast helpen ze ons om Sioux verder uit te bouwen in de komende jaren en onze plannen voor de toekomst verder vorm te geven.”

Sioux is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een krachtige technologiepartner voor regionale en internationale hightech bedrijven. Met het aanstellen van een Raad van Commissarissen zet Sioux stappen in de verdere professionalisering van de alsmaar groeiende organisatie. Met een omvang van vijfhonderd engineers en elf vestigingen wereldwijd, is dit een gezonde en logische stap voorwaarts.

Over Sioux
Sioux heeft alle expertises in huis om maximaal bij te dragen aan het succes van hightech producten en productiesystemen. De kracht van Sioux zit in de unieke combinatie van hoogwaardige competenties op het gebied van software, mechanica, optica, fysica, mechatronica, elektronica, wiskunde en remote oplossingen. Met meer dan 500 engineers ondersteunt of vormt Sioux de R&D afdeling van vooraanstaande hightech bedrijven. Sioux neemt hierbij graag de verantwoordelijkheid op zich: vanaf het meedenken in de conceptfase tot en met het leveren van serie productie. Sioux wil samen met haar klanten waarde toevoegen en bouwen aan innovatieve oplossingen die een bijdrage kunnen leveren aan een maatschappij die slimmer, veiliger, gezonder, plezieriger en duurzamer is.

Tags: Factory

Overig nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box