Nieuws-overig
  • Nieuwsbrief

23 06 2017 03

Heliox heeft de opdracht ontvangen om drie Heliox Fast Charge Systems te leveren en te installeren met de OpenCharge open interface aan Sales-Lentz.
De systemen worden Q2 2017 geleverd, waarbij een van de systemen zich bevindt bij het depot van Sales Lentz. Volvo levert 4 volledige elektrische bussen aan Sales Lentz.

“Met deze nieuwe, efficiënte technologie die door Volvo is ontwikkeld, bevordert Sales-Lentz de ambitie van de stad Differdange om duurzame veranderingen op te bouwen voor het vervoer van personen en de verbetering van de kwaliteit van leven voor de burgers. Change is de ouder van de vooruitgang, “zegt Wolfgang Schroeder, directeur, Sales-Lentz Autocars.
“We hebben jarenlang beziggehouden met een ambitieus plan om onze stad duurzaam voor te stellen. Gekozen “Differdangechange”, we willen de effectiviteit van al onze acties heroverwegen, met name ons stadsvervoer “Diffbus”, gratis aangeboden aan alle burgers en bezoekers van Differdange. Wij zijn er trots op dat onze stadsbus in een pioniersysteem kan worden voortgezet en Deelnemen aan een voorbeeld in Luxemburg, samen met haar belanghebbenden, om onze woonstad en onze omgeving te behouden “, zegt Roberto Traversini, burgemeester van de stad Differdange.

Lees verder

Tags: Vehicle

Overig nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box