Nieuws-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

De Zuid-Duitse deelstaat Baden-Württemberg ziet kansen in Noord-Brabant. Daarom bezochten in het kielzog van de staatssecretaris Katrin Schültz (CDU, Economische Zaken) ondernemers, journalisten donderdag 10 november de provincie. Centraal stond innovatie in de mobiliteit. Op het programma stond een bezoek aan de Hightech Campus in Eindhoven, NXP Semiconductors, Living Lab Eindhoven en de Automotive Campus in Helmond.

Cw6RCxIW8AAq0iWBrabant en Baden-Württemberg behoren tot de meest innovatieve regio's van Europa, onder meer op het gebied van smart en green mobility. Provincie Brabant en deelstaat Baden-Württemberg werken reeds jaren samen aan de ontwikkeling van smart en green mobility door kennisuitwisseling en het verbinden van bedrijven en kennisinstellingen uit beide regio's. Het inkomende bezoek van bestuurders en ondernemers uit Baden-Württemberg aan Brabant in november is een goed voorbeeld hiervan.

Lees hier het liveblog van Duitslandnieuws en volg ze de komende weken voor achtergrondverhalen over de band tussen Noord-Brabant en Baden-Württemberg.

Tags: Mobility

AutomotiveNL gerelateerd nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249 CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box