Nieuws-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

Film over Nederlandse aanpak Smart Mobility te zien op het ITS World Congress in Melbourne

De Nederlandse wegen zijn vol en de filedruk stijgt. Gezamenlijk moeten we zoeken naar oplossingen om de doorstroom te verbeteren, het aantal verkeersongelukken te verminderen en de uitstoot van CO2 te verlagen. Nederland is van oudsher het land van slimme oplossingen voor grootschalige uitdagingen: dijken, Deltawerken en polders brachten hun nut. Onze kennis en expertise wordt internationaal erkend. We zijn gewend voorop te lopen en de wereld te veranderen. En dat doen we ook op het gebied van mobiliteit: we zijn hét land om Smart Mobility oplossingen in real life omgeving te testen. Nederland is koploper in Smart Mobility.

We delen onze kennis en ervaringen op het gebied van Smart Mobility met de rest van de wereld en nodigen internationale partijen uit gebruik te maken van onze unieke testfaciliteiten. Mobiliteit stopt per slot van rekening niet bij de grens. 10-14 oktober komen ITS-minnende professionals van over de hele wereld samen op het ITS World Congress in Melbourne. Nederland wordt vertegenwoordigd door Connekt ITS Netherlands en diverse congresdeelnemers van overheden, marktpartijen en kennisinstellingen uit het werkveld. We presenteren ons daar onder andere in de vorm van deze film: experts uit publieke en private sector vertellen in vogelvlucht de Nederlandse Smart Mobility aanpak. In lijn met die boodschap maakten we eerder dit jaar een Engelstalig magazine, welke ook in Melbourne wordt verspreid.

Samen vertellen we ons verhaal. En we nodigen jou, als Smart Mobility professional, van harte uit om deze film te delen met je collega's en partners, en deze te gebruiken in presentaties, lezingen en bijeenkomsten. Je kunt hierbij gebruik maken van de YouTube link. Wil je het originele bestand in MP4 ontvangen of heb je vragen over deze productie, neem dan contact op met Evelien Brascamp via evelienbrascamp@innovatiecentrale.nl.

Deze film is een coproductie van Connecting Mobility, Beter Benutten, het ministerie van Infrastructuur en Milieu, Rijkswaterstaat en de Innovatiecentrale. Wij bedanken onze partners voor hun bijdrage, in het bijzonder Albert Heijn, TU Eindhoven, Be-Mobile, Daimler en Connekt ITS Netherlands.

Klik hier voor het filmpje.


Smart Mobility filmpje


 

Tags: Mobility

AutomotiveNL gerelateerd nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249 CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box