Nieuws-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

Uitnodiging UK-NL Seminar Elektrische en Slimme Mobiliteit (17-18 mei 2018, Helmond)

1
Wilt u zaken doen met het Verenigd Koninkrijk? Heeft u interesse om deel te nemen in een Horizon 2020 project op het gebied van elektrisch vervoer, slim laden, autonoom rijden of ’connected driving en transport infrastructuur’? Bent u van een bedrijf, kennisinstelling of van de overheid? Kom dan naar het Engels/Nederlands Innovatieseminar op 17 en 18 mei 2018 op de Automotive Campus in Helmond.  

Dit evenement biedt  de gelegenheid om meer te leren over de laatste trends en innovatieve oplossingen op gebied van elektrisch en autonoom rijden. Bovendien is het een unieke kans om nieuwe zakelijke en onderzoeks- contacten en contracten op te doen. Het doel is om technologie en business interesses  samen te brengen en nieuwe  partnerships te faciliteren.

Vragenlijst
Als u DEZE VRAGENLIJST invult, kunt u mede bepalen aan welke onderwerpen in het programma aandacht wordt geschonken. De resultaten worden namelijk gebruikt om de agenda optimaal aan te laten sluiten bij de wensen van de deelnemers. Graag uiterlijk 16 april a.s. retourneren aan Rebecca.vanleeuwen@rvo.nl.

Op deze website vindt u meer informatie over het event, en kunt u zich ook alvast registreren:: https://anglo-dutch-mission-electric-mobility.b2match.io. Deadline voor registratie is 16 mei 2018.

Meer informatie over het event is te krijgen bij Rebecca.vanleeuwen@rvo.nl.

Met vriendelijke groet,

Sonja Munnix

Team Elektrisch Vervoer bij RVO.nl

AutomotiveNL gerelateerd nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249  CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box