Nieuws-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

Op donderdag 5 oktober jl. kregen leden en relaties van AutomotiveNL de kans om een bezoek te brengen aan Holst Centre in Eindhoven. Holst Centre is in 2005 opgericht door imec en TNO en heeft momenteel meer dan 200 werknemers met zo’n 28 verschillende nationaliteiten en meer dan 50 industriële partners.

Het is een onafhankelijk onderzoekscentrum dat werkt aan technologieën op het gebied van sensoren, connectiviteit en flexibele zonnecellen en geprinte elektronica, met vele mogelijkheden in het Automotive domein. Holst Centre fungeert als brug tussen zuiver wetenschappelijk onderzoek en de industrie en biedt haar nationale en internationale industriële en academische partners toegang tot een ecosysteem waarin de gehele waardeketen is vertegenwoordigd.

Na een kort welkomstwoordje van Benno Hüsken, directeur AutomotiveNL, kregen de bezoekers diverse pitches over o.a. flexibele zonnecellen en het ‘Internet of Things’. Vervolgens was er de mogelijkheid voor uitgebreidere informatie en een bezoek aan het Holst Centre Experience. Volgens Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL, was het inspirerend om een kijkje te nemen in de toekomst: “Volop mogelijkheid tot samenwerking tussen Holst Centre en de leden van AutomotiveNL.”

www.holstcentre.com 

Hieronder een kleine sfeerimpressie van deze middag:

IMG 3680
IMG 3672
IMG 3682
IMG 3683

Tags: Engineer

AutomotiveNL gerelateerd nieuws

Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249 CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box