Factory Publicaties
 • Nieuwsbrief

In samenwerking met de Nederlandse ambassade in Parijs organiseert AutomotiveNL een Holland High Tech-paviljoen tijdens de Equip Auto-vakbeurs, van 17 tot 21 oktober in Parijs.

Equip Auto
Het paviljoen biedt plaats aan een tiental Nederlandse bedrijven die zich willen presenteren aan de Franse auto-industrie, met als overkoepelende branding 'Holland High Tech'. De beurs trekt naar verwachting zo'n 95.000 bezoekers, waarvan een kwart buiten Frankrijk.

Jean Pierre Heijster van AutomotiveNL kan nog geen namen prijsgeven van bedrijven die zich hebben aangemeld, maar weet al wel ongeveer waar ze vandaan komen. "In samenwerking met RVO en de Nederlandse ambassade hebben we eerder dit jaar een partnerprogramma gestart waar 21 bedrijven zich voor ingeschreven hebben. Daar zijn zeker bedrijven onder die interesse hebben. Maar ook daarnaast zijn er zeker nog plaatsen vrij voor belangstellende bedrijven. We hebben in ieder geval een prachtige plaats, goed gepositioneerd en met succes van de Nederlandse voetbalvrouwen is het zeker Oranje boven."

Lees verder.

Tags: FactoryMobilityVehicle
 • 21 augustus 2017 11560 hit(s) Factory, Mobility, Vehicle

  HighTech-paviljoen op Equip Auto kleurt oranje
  In samenwerking met de Nederlandse ambassade in Parijs organiseert AutomotiveNL een Holland High Tech-paviljoen tijdens de Equip Auto-vakbeurs, van 17...
 • 12 mei 2016 13169 hit(s) Manufacturing, logistics

  SAFETY FIRST
  'Safety is paramount; we will never make concessions on that', says Jean Pierre Heijster in the control room of the 'rolling road' test bench. The rol...
Publicaties 249x249 VACATURES 249x249
Leden 249x249 CURSUS AANBOD 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box