News-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief


Bron Fotografie: Bart van Overbeeke

Prins Constantijn bracht een bezoek aan de FAST Group op de Automotive Campus te Helmond. Als ‘Special Envoy’ is Prins Constantijn verbonden aan StartupDelta

StartupDelta is een organisatie die zich ten doel heeft gesteld startups te helpen door hen onder andere toegang te geven tot kapitaal, netwerken, markten en tot kennis en talenten. De FAST Group is een van die succesvolle startups.

Onthulling
Binnenkort onthult FAST hun nieuwste generatie generatoren. De generatoren van de FAST Group draaien op duurzame brandstofoplossing ofwel Hydrozine. De eerste generator gaat een bouwkeet van BAM Infra van stroom voorzien. BAM Infra tekende tijdens dit bezoek van Prins Contantijn als launching customer een intentieverklaring met de FAST Group om meer bouwplaatsen te voorzien van de Hydrozine generatoren.

Klimaatneutraal
Hydrozine, ook wel mierenzuur genoemd is een duurzame energie drager die het mogelijk maakt duurzame energie in een vloeistof op te slaan. In de Hydrozine generator zal de opgeslagen energie uit het mierenzuur worden onttrokken en aan de bouwplaats worden geleverd. De generator stoot enkel waterdamp en CO2 uit, de CO2 heeft geen effect op het milieu omdat tijdens de productie van mierenzuur net zoveel CO2 wordt gebruikt. Hiermee is het gebruik dus helemaal klimaat neutraal.

AutomotiveNL related news

PUBLICATIONS 249x249 VACANCIES 249x249
Members 249x249  EDUCATION PROGRAMME 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box