News-AutomotiveNL
  • Nieuwsbrief

AutomotiveNL zoekt een projectmedewerker op medior niveau voor 40 uur per week in Helmond op de Automotive Campus. De werkzaamheden bestaan uit:

  • Het “makelen en schakelen” tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheden bij het organiseren van activiteiten en het initiëren van en/of bijdragen aan projecten.
  • Het mede organiseren van clusterbijeenkomsten, netwerkmeetings en seminars/beurzen/congressen en workshops.
  • Het in samenwerking met de managers van, Green mobility, Smart mobility en Manufacturing & Materials, managen van nieuwe projecten.
  • Het ondersteunen van projecten omtrent internationalisering.
  • Het ondersteunen van (Europese) mobiliteitsprojecten.
  • Het ondersteunen van (Europese) technologie projecten.

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke omgeving, die graag in een dynamische en snel veranderende omgeving wil werken. De organisatie vraagt om een flexibele en veranderingsgezinde medewerker, die mee kan helpen aan de toekomst van onze automotive – en mobiliteits sector. Het betreft een fulltime functie.

Opleiding en werkervaring:
- Minimaal HBO werk- en denkniveau is vereist
- Affiniteit met auto/mobiliteitswereld

AutomotiveNL
AutomotiveNL is de clusterorganisatie van de Nederlandse automotive industrie, mobiliteitssector en automotive onderwijs met meer dan 170 leden. Zij houdt zich bezig met de toekomst van de auto, zoals slimme mobiliteit, elektrisch rijden, maar ook met high tech materialen en productietechnieken. AutomotiveNL onderhoudt nauwe banden met kennisinstellingen en overheden in binnen- en buitenland.

Locatie / Standplaats
Helmond

Solliciteren?
Stuur uw CV en sollicitatiebrief naar Marleen Meurs via m.meurs@AutomotiveNL.com. Solliciteren kan tot 30 november 2017.


Logo AutomotiveNL Transparant

AutomotiveNL related news

PUBLICATIONS 249x249 VACANCIES 249x249
Members 249x249  EDUCATION PROGRAMME 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box