Home
  • Nieuwsbrief

Een belangrijk onderdeel van een gezamenlijke innovatiemissie met een Nederlands gezelschap betreft het onderlinge contact. Veel deelnemers kennen elkaar al goed, anderen zijn relatief nieuw. Maar ook als je elkaar al goed kent, is een missie een perfecte gelegenheid om elkaar nog beter te leren kennen. Samenwerking is namelijk cruciaal, maar ook wel eens best lastig met allerlei verschillende spelers en belangen. Dan kan het helpen als je elkaar beter en ook eens anders leert kennen. 

ITS Industry Award
Deze derde dag leende zich daar uitstekend voor. In de ochtend werd nog een bezoek gebracht aan het ITS Congres. Na een hartelijk ontvangst door ITS Canada op hun stand, was de rest van de ochtend vrije invulling. Ieder ging zo zijn weg langs de exposanten, had afspraken of kwam met een samenwerkingspartner tot een nieuw idee. Ondertussen werd er door de Nederlanders ook nog een prijs gewonnen, de ITS Industry Award werd een prooi van de industriepartners van het Partnership Talking Traffic. 

  Twitter        

Delegatielid Jan Linssen (ARS T&TT) neemt de ITS Industry Award in ontvangst

Achter de schermen
Ondertussen moest er ook achter de schermen nog hard gewerkt worden. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Met vele samenwerkingspartners vergt dat het nodige overleg. Leuk om onderdeel te mogen uitmaken van het organiserende team! Morgen (voor de lezer vandaag) zijn er immers weer belangrijke afspraken in Detroit waar we onder andere Ford en Magna bezoeken. Dat betekent afstemmen, PowerPoints aanscherpen en bellen met de lokale contacten in Detroit. Zonder iemand tekort te willen doen toch een speciale vermelding hier voor Martijn Nuijten. Martijn werkt als Innovatie attachée op de Nederlandse Ambassade in Washington en is het eerste aanspreekpunt voor de missiedeelnemers.

Werk achter de schermen op Montrél Airport           Werk achter de schermen op Montréal Airport

Reisdag
En verder vandaag? Een reisdag, wat inhoudt geduldig blijven en veel onderling contact. We hebben Canada inmiddels verlaten en zijn in de Verenigde Staten aangekomen. Een hartelijk ontvangst op het vliegveld door Consul-Generaal Louis Piët en zijn collega’s van het consulaat in Chicago Herbert Wennink en Marc Nellen. Morgen vroeg uit de veren en een volle dag in Detroit, waar we een mooi vervolg kunnen geven aan het zeer positieve gesprek met Gouverneur Snyder en zijn gevolg!

Tags: Mobility

AutomotiveNL News

News

PUBLICATIONS 249x249 VACANCIES 249x249
Members 249x249  EDUCATION PROGRAMME 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box