Home
  • Nieuwsbrief

In samenwerking met de Nederlandse ambassade in Parijs organiseert AutomotiveNL een Holland High Tech-paviljoen tijdens de Equip Auto-vakbeurs, van 17 tot 21 oktober in Parijs.

Equip Auto
Het paviljoen biedt plaats aan een tiental Nederlandse bedrijven die zich willen presenteren aan de Franse auto-industrie, met als overkoepelende branding 'Holland High Tech'. De beurs trekt naar verwachting zo'n 95.000 bezoekers, waarvan een kwart buiten Frankrijk.

Jean Pierre Heijster van AutomotiveNL kan nog geen namen prijsgeven van bedrijven die zich hebben aangemeld, maar weet al wel ongeveer waar ze vandaan komen. "In samenwerking met RVO en de Nederlandse ambassade hebben we eerder dit jaar een partnerprogramma gestart waar 21 bedrijven zich voor ingeschreven hebben. Daar zijn zeker bedrijven onder die interesse hebben. Maar ook daarnaast zijn er zeker nog plaatsen vrij voor belangstellende bedrijven. We hebben in ieder geval een prachtige plaats, goed gepositioneerd en met succes van de Nederlandse voetbalvrouwen is het zeker Oranje boven."

Lees verder.

Tags: FactoryMobilityVehicle

AutomotiveNL News

News

PUBLICATIONS 249x249 VACANCIES 249x249
Members 249x249  EDUCATION PROGRAMME 249x249

AutomotiveNL - Twitter

S5 Box